ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΕΛΙΟΥ)

Χιονοδρομικοί αναβατήρες (1 διθέσιος εναέριος, 6 μονοθέσιοι συρρόμενοι, 4 baby), 6800 ατόμων την ώρα. Καταφύγιο, ξενώνας, εστιατόριο, calet, σχολές σκι και ενοικιάσεις σκι (υπάρχει πάρκινγκ 36 στρεμμάτων). Ανώτερο υψόμετρο 1900μ., κατώτερο 1500. Πίστες όλων των κατηγοριών.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
Διαθέτει 1 χιονοδρομικό αναβατήρα 1470 μέτρων, 800 άτομα την ώρα, 1 συρόμενο 800 μέτρων, καταφύγιο, σχολή σκι και ενοικιάσεις σκι. Ανώτερο υψόμετρο 2005μ., κατώτερο 1465μ., τρεις πίστες δύσκολες, 2000 μ. μήκος.

ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Είναι ένα πρόγραμμα επισκέψεων στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Μακεδονίας, σε συνδυασμό με τη γνωριμία τόπων σπουδαίου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ημερομηνίες και τόπους. Η περιοχή της Νάουσας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στη Βέροια και στη Νάουσα, στο Στενήμαχο, υπάρχει ο αμπελώνας και το οινοποιείο Μπουτάρη. Εδώ μπορεί κανείς να ξεναγηθεί, να δοκιμάσει τα κρασιά, να δει το πολυθέαμα σχετικά με το κρασί, καθώς και να φάει στο μικρό εστιατόριο που υπάρχει εκεί. Στην είσοδο της Νάουσας, με κατεύθυνση το Γιαννακοχώρι, βρίσκεται το κτήμα Χρυσοχόου. Κι εκεί έχετε τη δυνατότητα ξενάγησης και αγοράς κρασιών. Κοντά στον Κοπανό, βρίσκεται το οινοποιείο του κτήματος Διαμαντάκου. Εδώ παράγονται λευκά, κόκκινα κρασιά, αλλά και παραδοσιακό τσίπουρο. Το κτήμα Φουντή, επίσης κοντά στο Γιαννακοχώρι, είναι επισκέψιμο και παράγει, όπως και τα υπόλοιπα κτήματα, εξαιρετικό κόκκινο κρασί. Μετά το Γιαννακοχώρι, συναντούμε το χωριό Μαρίνα, όπου υπάρχει ο μεγάλος αμπελώνας και το κτήμα του κυρ Γιάννη. Οι χώροι του είναι επισκέψιμοι.

ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΗΛ: 2310-281617
ΦΑΞ: 2310-281619
Email: wine-roads@the.forthnet.gr
www.wineroads.gr